Lissabon

Lissabon

geweldig op vakantie naar Lissabon

Autoverhuur Lissabon


Veel toeristen nemen het vliegtuig naar Lissabon, simpelweg om de reden dat de Portugese hoofdstad met het vliegveld Portela goed te bereiken is. Met de auto naar Lissabon rijden is mogelijk, maar je komt wel uitgeput aan. En dat terwijl het kopen van een vliegticket naar Lissabon niet meer duur is. Als je echter in Lissabon niet afhankelijk wilt zijn van openbaar vervoer, is het huren van een auto broodnodig.

Gelukkig zijn de mogelijkheden om een auto te huren Lissabon ruimschoots aanwezig. Zo kun je op het vliegveld Portela een auto huren en meteen in gebruik nemen. Wees echter wel zo slim om vooraf een auto te reserveren, zodat je zeker weet dat je een auto hebt en de kosten voor het huren laag houdt. Ook op andere plekken in Lissabon is het mogelijk een auto te huren.

Lissabon is een veelzijdige stad die je veel te bieden heeft. Bezienswaardigheden zijn er in overvloed en ook het weer en de hotels trekken alsmaar toeristen aan. Om de stad goed te ontdekken, is het beschikken over een auto broodnodig. Want wie wil nou afhankelijk zijn van het openbaar vervoer? Met een auto kun je gaan en staan waar je wilt en de regels die in Portugal gelden zijn ongeveer dezelfde regels als in Nederland.

Autoverhuur in Lissabon is één van de mogelijkheden om je te verplaatsen in de stad. Je kunt ook kiezen voor het openbaar vervoer, maar je kunt dan niet gaan en staan waar je wilt. De Portugese stad heeft tal van aanbieder op het gebied van autoverhuur. Ook op het vliegveld Portela zit een autoverhuurder. Vooraf reserveren is verstandig.

Zoek hotels

Advertentie

Copyright 2024 Lissabon.be alle rechten voorbehouden