Lissabon

Lissabon

geweldig op vakantie naar Lissabon

Hotels Lissabon

Hotel Lissabon Lissabon is een stad met historie. Als je door de straten van de hoofdstad van Portugese hoofdstad loopt, dan adem je cultuur. Zeker wanneer je uitgebreid wilt genieten van de vele voordelen van Lissabon, is het raadzaam over te gaan op het overnachten in een hotel. Hotels in Lissabon zijn er genoeg. De kwaliteit is goed en de prijzen zijn betaalbaar.

En van de meest chique hotels van Lissabon is Tivoli Lisboa. Mocht je niet zo gebonden zijn aan een bepaald budget, dan is dit hotel er een die je minstens moet overwegen. Tivoli Lisboa heeft een bar op het dak met een paroramisch uitzicht. Ook een buitenzwembad is van de partij. Daarnaast ligt het hotel in het centrum van Lissabon, zodat je binnen no-time door de grootste winkelstraten loopt.

Ben je ook tevreden met iets minder en geef je liever niet al te veel geld uit, dan is het Corinthia Hotel Lisbon het juiste hotel. Vanuit het hotel heb je een uitzicht over de historische Aquaduct en Natuurpark Monsanto. Het hotel is kwalitatief prima in orde en ligt net als Tivoli Lisboa in het centrum van de Portugese hoofdstad.

Hotel Tivoli Oriente is een voorbeeld van een hotel die niet in het hartje van Lissabon ligt. Het hotel is gelegen in de nieuwe wijk Parqua das Nacoes. De faciliteiten in Tivoli Oriente zijn uitstekend in orde. Klassiek wordt afgewisseld met modern, want zo is er ook de beschikking over gratis WiFi. Tot slot zijn ook de hotels SANA Lisboa Hotel, Hotel Aviz en Olissippo Oriente voorbeelden van hotels die hun grote naam waarmaken.

Zoals in vrijwel alle gerenommeerde hotels in Lissabon zijn de accommodaties goed te noemen, terwijl de prijs betaalbaar is. Corinthia Hotel Lisbon, Tivoli Oriente en SANA Lisboa Hotel zijn hier goede voorbeelden. Het hotel Tivoli is wel iets aan de dure kant, maar daar zijn de faciliteiten dan ook naar.

Zoek hotels

Advertentie

Copyright 2024 Lissabon.be alle rechten voorbehouden